Hvilket proteinpulver SMAKER best?

2
1257

MEICO

OBS! I denne artikkelen er vi altså ikke inne på hvilket proteinpulver som gir den beste effekten, men hvilket som smaker best.

I veldig mange av tilfellene vil proteinpulvere inneholde mye av de samme ingrediensene. Med andre ord: som nybegynner er det ikke sånn veldig viktig at man har et par gram for mye karbohydrater eller litt ekstra fett – det er smaken som teller.

For at du skal gidde å få i deg de ekstra proteinene hver dag er det faktisk ganske essensielt at det ikke smaker møkk. For en del av proteinpulverne er nemlig ikke så smakfulle.

Men jeg satte sammen et ”ekspertråd” av egne kamerater som har prøvd en del forskjellige proteinpulvere og kom frem til tre produkter som vi mener smaker helt utmerket. I hvert fall i forhold til resten av produktene på markedet.

#1 – Optimum Natural Oats and Whey

Dette er en variant som både var med i «vår store test av proteinpulver» i 2015 og som har kommet seg gjennom smakstesten. Til informasjon finnes denne i to smaker – melkesjokolade og vanilje. Vanilje er rett og slett ikke godt å blande inn i proteinpulver, men sjokoladesmaken er rett og slett utmerket.

Topp klasse som får tommel opp fra samtlige i panelet.

Produktbilde:

Skjermbilde 2016-01-27 kl. 14.03.02

Vekt: 1360 gram
Kjøpes her:

Her hos Gymgrossisten (429,- NOK) eller her hos Proteinfabrikken (449,- NOK)

#2 Rapid Hydro Blend med jordbærsmak

Et litt merkelig valg kanskje, men grunnen til at Rapid Hydro har kommet seg med i testen er fordi en av testdeltakerne fikk dette proteinpulveret i gave av en bekjent til bursdag – en bekjent som åpenbart ikke var helt oppdatert på hva som er «vanlig proteinpulver» for en kroppsbygger.

Men for all del, produktet smaker herlig. Det er en slags sterk jordbærsmak som passer best om man blander proteinpulveret med melk i stedet for vann.

Produktbilde:

Skjermbilde 2016-01-27 kl. 14.16.36

Vekt: 800 gram
Kjøpes her:

Du kan få det her hos Gymgrossisten (299,- NOK)

#3 Whey Protein fra Proteinfabrikken

En sjokoladebasert dunk som rett og slett smaker veldig godt. «Alle» nybegynnere har vel på et tidspunkt i løpet av sin treningskarriere kjøpt dette proteinpulveret og det er veldig mange av de erfarne treningsgutta jeg fortsatt henger med som bruker det, deriblant han ene som lot oss teste det for anledningen.

Når alt kommer til alt, så er det kanskje en smak man kan bli litt lei av i lengden, men sånn er det med de aller fleste matvareprodukter. Det viktigste er uansett at du får i deg den proteinen du skal, og så kan du rotere litt på hvilket proteinpulver du kjøper.

Produktbilde:

Skjermbilde 2016-01-27 kl. 14.34.43

Vekt: 1000 gram

Kjøpes her:

Kjøpes her til 229,- hos Proteinfabrikken.

Med en av disse produktene skal du nok ha funnet en som passer deg. Mitt råd for nybegynnere er kanskje å begynne med Whey Proteinet fra PF og så prøve deg på noe nytt når/hvis du går lei av det. Det er sånn mange av oss startet med proteinpulver.

Har du spørsmål til testen eller bemerkninger, så legg gjerne igjen en kommentar i kommentarfeltet og så svarer jeg/vi så fort det er anledning.

2 KOMMENTARER

  1. Jeg har smakt på uendelig mange proteinpulvere opp gjennom årene og har faktisk til gode å finne noen som smaker ordentlig godt. Men – jeg skal prøve ut hva dere anbefaler i denne posten og så skal jeg melde tilbake om det faktisk er verdt å kjøpe

    • Jeg har blitt vant til smaken nå. Bruker proteinpulver daglig og synes egentlig det viktigste er å prøve å kombinere en del smaker. Hva med å putte noe banan i proteinshaken din? Eller slå til med en sylfrekk blanding av sjokolademelk og proteinpulver?

      Mulighetene er uendelige hvis du bare gidder å blande inn frukt, melk og vann i litt ulike kombinasjoner.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR