Snickers og Mars proteinbar har kommet til Norge

0
1696

Alle har et forhold til Mars og Snickers, uavhengig av om de er 90 eller 5 år. De folkekjære sjokoladene har tilrevet seg en plass i butikkhyllene helt siden starten på 70-tallet og ofte blitt assosiert med noe man spiser for å hygge seg litt ekstra i helgen.

Men nå kan du endelig få i deg sjokoladene med god samvittighet.

Innhold

Med mindre enn 200 kalorier og henholdsvis 18 gram (Snickers) og 19 gram (Mars) protein er disse proteinbarene «et must» for sjokoladeelskere. Jeg vet personlig at mange vegrer seg for å bruke proteinbarer i og med at man ikke synes smaken er særlig god. Men her får du faktisk både i pose og sekk – god smak og en ingrediensliste som kombinerer få kalorier med mye protein. Enklere og bedre blir det ikke.

Les også: Andre proteinbarer på markedet

Ikke overraskende har nordmenn nærmest kastet seg over de nye proteinbarene og gitt dem den oppmerksomheten de fortjener. Selv har jeg nå bestilt et par barer og har virkelig troen på at det skal smake bedre enn det jeg har nå…

Marsweb_image-kjop-mars-protein-bar-hos-proteinfabrikk1457107582

Denne proteinbaren har, som tidligere nevnt, hele 19 gram protein – og mindre enn 5 % fett. Kan både inneholde spor av egg og nøtter.

Alle kjenner vel til den elegante og deilige Mars-smaken? Den har de nemlig klart å konsentrere inn i en herlig proteinbar uten at man tar vekk sjokoladens originale smak.

Kan kun kjøpes i 18-pakninger (men tro meg – det klarer du å spise opp)

Kjøpes hos Proteinfabrikken her.

Snickersweb_image-kjop-snickers-protein-bar-hos-proteinfab-798273508

Da Mars var kjapt ute med å lansere sin proteinbar i Norge, tok det ikke lang tid før Snickers hev seg på trenden og utlignet konkurranseforholdet. I likhet med Mars sin variant, har også Snickers en lav fettprosent (5%) og et proteininnhold på 18 gram.

En proteinbar som etter all sannsynlighet kommer til å bli meget populær i tiden fremover. Endelig kan man spise Snickers-sjokolade med god samvittighet.

Kjøpes hos Proteinfabrikken her.

DEL
Forrige artikkelTopp 6 beste proteinpulver (oppdatert 2016)
Neste artikkelPre Workout -produkter: best i test
En treningsentusiast som bruker mesteparten av fritiden min på trening og kosthold. Har i mer enn ti år jobbet som foredragsholder for å lære barn og unge om viktigheten ved et sunt og godt liv.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR