Proteinbarer – Et fint mellommåltid når du har dårlig tid

2
1130
Proteinbar fra proteinfabrikken
Proteinbar fra proteinfabrikken

For oss som trener mye, men også har en hektisk hverdag med jobb, venner og familie så kan det i blant være vanskelig å få tid til å lage ett godt næringsrikt mellommåltid. Da kan det være greit å ha en proteinbar på lur. I forbindelse med trening tar jeg alltid å fyller på med proteinshake, og jeg prøver å lage gode måltid med kjøtt, karbohydrater og noe grønt. Og når jeg har tid, lager jeg med en liten niste som mellommåltid. Men på de mest hektiske dagene blir det med en god proteinbar som et alternativ.

Som du sikkert også vet så er det ett utrolig godt utvalg at barer fra de ulike kosttilskuddsprodusentene, derfor prøver jeg å ha noen pakker med litt forskjellig smaker liggende hjemme. Men om jeg skal anbefale den proteinbaren jeg liker aller best akkurat nå, så må det være Big 100 Bar Peanøtt Sjokolade fra proteinfabrikken. Om du har noen av disse barene liggende så vil du alltid ha ett godt alternativ til ett proteinrikt mellommåltid.

2 KOMMENTARER

  1. Proteinbarer er helt usannsynlig gode mellommåltider. Jeg visste det ikke før jeg selv begynte å jobbe i en litt mer hektisk hverdag (goodbye 8-16:00) og fant ut at det var det eneste som kunne holde meg «oppe» hele dagen.

    Hvis man trener og har mye behov for proteiner gjennom en hel hverdag, så blir det stress å begynne å blande en proteinshake etc. Hvis man finner den riktige proteinbaren, så kan jeg nærmest garantere at den nesten ikke inneholder sukker og karbohydrater.

    • Proteinbarer er ikke bare et mellommåltid, men det kan også være deilig å kun spise det for lunsj. Bøtt nedpå 5-6 stykker, så skal du ikke trenge å stikke ned på Rema for noe ekstra proteiner på en stund HAHA

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR