Hvem trenger proteinpulver?

0
184

Spørsmålet er det mange som stiller seg når de først går i gang med å trene: ”hvem er det egentlig proteinpulver er laget for?”. Som personlig trener har jeg sikkert fått spørsmålet titusen ganger i løpet av karrieren.

Når du vokser. En tenåring trenger mer protein for å komme seg gjennom treningsøktene fordi kroppen vokser og generelt forbrenner mer protein enn en fullvoksen person. Det er faktisk utrolig viktig for unge treningsivrige menn og kvinner å bruke proteinpulver når de går i gang med styrketreningen.

Når du starter et nytt treningsprogram

Du visste kanskje at selskapene som selger proteinpulver har en markant økning i salg akkurat i Januar måned? Det er det en grunn til. Mange nordmenn har et nyttårsforsett om

Det er alltid godt med en boks proteinpulver hvis man trener mye.

å begynne å trene, noe som gir en oppsving i antall folk som skal inn på treningsstudioene.

Du vil trenge mer proteiner enn normalt hvis du går knallhardt ut og skal begynne å trene rett etter nyttår. Proteinpulver hjelper deg godt på vei.

Når du forsterker treningsøktene dine.

Hvis du vanligvis trener i en halv time et par ganger i uken, men nå har du bestemt deg for å trene for en halvmaraton, vil kroppen trenge mer protein.

Når du gjenoppretter fra en skade.

Idrettsutøvere med sportsskader trenger ofte mer protein for å hjelpe dem med å komme seg tilbake til det nivået de var på før skaden inntraff.

Hvis du skal bli veganer

Folk som forfølger en veganer eller vegetarisk livsstil eliminerer en rekke vanlige proteinkilder fra kostholdet som kjøtt, kylling og fisk, og noen ganger også melk og egg. Det er ikke akkurat sånn at det er en ”av og på”-knapp som man trykker på når man blir veganer og dermed utsletter kroppens klare behov for proteiner hver eneste dag. Hvis du er veganer og leser dette: vær snill og kjøp noe proteinpulver. Du trenger det.

Nettbutikker hvor man får kjøpt proteinpulver billigst

Jeg har prøvd å kjøpe proteinpulver og annet kosttilskudd fra mange forskjellige nettbutikker (deriblant fra utlandet som du kan lese mer om her), men jeg har funnet ut at det er ingenting som slår disse tre nettbutikkene. Godt utvalg, lave priser (man slipper toll og tull når man kjøper innenlands) og levering på kun et par dager.

NettbutikkFri fraktFordelerBesøk siden her
Gymgrossisten

Skjermbilde 2015-01-25 kl. 09.04.32
Ja, over 500,- NOK- Lav fraktpris
- Hurtig levering
- Lave priser
button
Proteinfabrikken

Skjermbilde 2015-01-25 kl. 09.04.17
Ja, over 800,- NOK- Godt vareutvalg
- Kjente merkevarer
- Egenprodusert proteinpulver
button
CDON.com

cdon-logo-200x80
Kommer an på vekt og produkt.- Ofte tilbud
- Fører mange forskjellige type kosttilskudd
button
DEL
Forrige artikkelKollagen: godt kosttilskudd eller bare svindel?
En treningsentusiast som bruker mesteparten av fritiden min på trening og kosthold. Har i mer enn ti år jobbet som foredragsholder for å lære barn og unge om viktigheten ved et sunt og godt liv.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR